Галерии

Казина во кои досега се одржал светскиот турнир во покер WSOP

Значи како што е познато првиот голем турнир во покер се одржал во Лас Вегас, Невада во „Horseshoe“ казиното на Бени Бинион. Покрај ова казино подцна па се до сега, WSOP бил организиран и се организира и во следниве хотели.