“Harrington on Hold’em”

Ден Харингтон еден од мајсторите на покерот, преку својата книга „Харингтон во Холд’ем“ ни покажува неколку совети за тоа како треба еден професионален играч да се однесува, што треба да прави и притоа кои работи треба да ги следи ако сака да има успешна покерска кариера. Неговите совети накратко се прикажани во следните поглавја: Глава 1, Глава 2Глава 3, Глава 4, Глава 5, Глава 6 и Глава 7.

Коментари