Борба помеѓу четири дами и четири деветки

На светскиот турнир во покер во 2011 година, на шестиот настан се случи доста ретка рака. Во неа учествуваа Тоби Луис кој направи покер со четири дами и Андру Робл, кој имаше покер со четири деветки.
Според наведеното можете да заклучите кој го освои потот, но погледнете го следново видео за да видите како се случуваше сето тоа.
Најинтересно е тоа што и двајцата мислат дека противникот нема ништо.

Коментари