All In на првата рака од турнирот

На WSOP во 2005 година Оливер Хадсон изгуби ол ин бет против Семи Фарха. Семи со своите кец и десетка го „испразни“ Оливер, кој, имаше две десетки.
Иако и двајцата направија фул хаус, сепак Семи Фарха го освои потот.
Еве видео, како сето тоа се одвиваше на масата.

Коментари