Quads vs Full House

Гас Хенсен и Даниел Неграну кои се сретнаа на High Stakes покерот, можеби го изиграа најголемиот пот во историјата на High Stakes. Вкупната сума на потот изнесуваше $575,500, а неа ја доби Гас. Во одреден момент Дени се мислеше дури и да се откаже од фул хаусот кој го имаше.

Коментари