Еден од најголемите потови во покерот

Еден од најголемите, а можеби и најголемиот пот во историјата на покерот го одиграа Фил Ајви и Том Дван. Големината на потот изнесуваше точно 1,108,500 американски долари.
Том ги освои чиповите, а Фил си замина дома.

Коментари