Со малку повеќе коктели до шампион на H.O.R.S.E. турнирот

Scotty Nguyen за време на финалната маса на $50,000 H.O.R.S.E. турнирот беше во такво издание какво што не е бил досега. Скоти беше малку напиен и им задаваше доста проблеми на своите противници. Тој го освои овој турнир и денот после турнирот се извинил јавно за овој срамен испад. Погледнете што поточно се случуваше на финалната маса на турнирот.


Коментари