Ројал Флеш vs. Покер кецови

Џастин Филипс и Мотојуки Мабучи, на турнирот во 2008 година одиграа една од најретките раци во покерот. Всушност во оваа рака Џастин имаше ројал флеш, а додека Мотојуки со своите два кеца во рака, имаше покер т.е. четири кеца.
Погледнете и самите како сето тоа се одвиваше на масата, и реакцијата на Џастин Филипс по откривањето на картите на Мотојуки Мабучи.

Коментари