Моќта на вложувањето

На една од Кеш масите Фил Хелмјут ни покажува како може да влијае блефирањето во текот на една рака.
Во ова видео, Фил, со 7 и 2 го блефира на Мајк Метјусоу, кој имаше два крала. На крајот Мајк излезе „магаре“, а Фил му зема околу 23,000 долари.

Коментари