EPT8 Кампинон Ден 4: Распоредот на играчите

Останаа само уште 24 играчи на 8мата сезона од ЕРТ.
Во доленаведената табела може да го видите распоредот на играчите, бројот на седиште за четвртиот ден и бројот на освоени чипови по третиот ден.

Маса Бр. на седиште Играч Чипови
1 1 Panagiotis Gavriulidis 485,000
1 2 Jean-Philippe Rohr 664,000
1 3 Robin Ylitalo 1,221,000
1 4 Koen De Visscher 858,000
1 5 Balazs Botond 646,000
1 6 Pasquale Vinci 197,000
1 7 Ramin Hajiyev 1,000,000
1 8 Giuseppe Biancoviso 820,000
2 1 Stefano Puccilli 696,000
2 2 Jose Manuel Nadal 240,000
2 3  Primoz Adamie 344,000
2 4 David Vamplew 747,000
2 5 Ronny Kaiser 169,000
2 6 Carlos Mora 195,000
2 7 Simeon Naydenov 1,076,000
2 8 Stefano Demontis 544,000
3 1 Alessandro Minasi 342,000
3 2 Jannick Wrang 1,742,000
3 3 Fabrice Soulier 1,230,000
3 4 Adrian Veghinas 420,000
3 5 Olivier Busquet 973,000
3 6 Andrea Benelli 352,000
3 7 Alexandre Andermatt 968,000
3 8  Mario Nagel 1,125,000

 

Коментари