Тед Форест (Ted Forrest)

Роден во 1964 година во Сајракјус, Њу Јорк. Работил како хотелски чувар во Аризона. Се откажал од факултетот за да почне професионално да се бави со покер. Има освоено 5 WSOP нараквици и 24 парични награди во вредност од 1,723,739 долари.

Коментари